MENU

SKŁADANE METRÓWKI DREWNIANE
miary drewniane z nadrukiem

KONTAKT NA SKRÓTY
zapraszamy

  • +48 33 81 77 465
  • +48 608 625 287
  • calowki@calowkiznadrukiem.pl

GALERIA REALIZACJI
odwiedź klikając na zdjęcie

calówki z nadrukiemcalówki z nadrukiemcalówki z nadrukiem

W związku z wejściem w życie z dniem 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwanego dalej “RODO”) informujemy, że;

  1. Administratorem Pani/a danych osobowych jest FRAM Renata Marek, z siedzibą w: 43-374 Buczkowice, ul. Woźna 499.
    e-mail: calowkiznadrukiem@calowkiznadrukiem.pl
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi proszę kontaktować się z Administratorem Danych, e-mail  calowkiznadrukiem@calowkiznadrukiem.pl
  3. Jednocześnie chcemy poinformować, że Administrator Danych – zgodnie z obowiązującymi przepisami – zapewnia wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych, aby zapobiec ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem.
  4. Dane będą przetwarzane w celu realizacji zamówień, zawarcia i realizacji umów sprzedaży, realizacji dostaw na podstawie art. 6 ust 1 pkt b) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
  5. Dane mogą być udostępniane firmom trzecim (podwykonawcom lub innym kontrahentom Administratora) w celu prawidłowej realizacji usług.
  6. Dane będą przechowywane przez okres 6 lat.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Ma Pan/i także prawo do przenoszenia danych (w szczególności historii transakcji).
  10. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).
  11. Administrator informuje także, że Pana/i dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania.

Zapoznaj się również polityką cookies > kliknij tutaj

Nadruki na miarach stolarskich

metry stolarskie z nadrukiem
JAK ZNAKUJEMY

Metrówki drewniane znakujemy metodami: tampodruku, graweru i druku cyfrowego UV.Własny park maszynowy pozwala nam oferować produkty nie tylko znakomitej jakości, ale także z idelanie wykonanym znakowaniem.Dodatkowo jako producent metrówek stolarskich zlecania wykonujemy w krótkim terminie.

KONTAKT

E-MAIL: calowki@calowkiznadrukiem.pl

608 625 287